Ons aanbod

Bij Living Fitstudio kan je terecht voor traditionele cardio -en krachttraining, personal training en functional training.

Bij alles wat wij bieden vinden wij een persoonlijke aanpak en een gemoedelijke sfeer van groot belang.

GRATIS SHORT CHALLENGES

 

Onze coach serveert jullie een uitdaging van de dag. Nu eens buikspiersessies, dan weer rugverstevigende oefeningen, aandacht voor de billen, of... Bij mooi weer trekken we misschien wel eens naar buiten voor wat oefeningen op het grasveld. De gratis sessies duren 15 à 20 minuten. Je beslist zelf of je er zin in hebt & aansluit!
 

CARDIO - en KRACHTTRAINING

 

U wenst te fitnessen onder deskundige begeleiding? Dan bent u bij Living aan het goede adres!

Professionele cardio- en krachttoestellen en een deskundig begeleidingsteam staan voor u paraat!

Indien gewenst stellen wij voor u een programma op maat op. Dit alles afgestemd op uw medische achtergrond, gewenste doel en mogelijkheden.
We maken uitgebreid kennis tijdens een intake-gesprek, nemen een fittest af en stellen dan op basis van wat je ons vertelde én de testresultaten een programma op. We nemen de tijd om het programma uitgebreid met u te overlopen.

We sporten steeds met een hartslagmeter zodat we op een verantwoorde manier aan uw gezondheid werken.
 

Revalidatie

Een vaak gehoorde klacht van mensen die aan revalidatie toe zijn is dat zij niet weten waar ze terecht kunnen voor een aangepast programma met een professionele begeleiding.

Living helpt u verder te werken aan uw revalidatie na uw behandeling in het ziekenhuis.

In samenspraak met uw arts of kinesitherapeut helpen wij u onder meer als hartpatiënt, persoon met rugklachten en orthopedisch patiënt. 
Bovendien hebben wij ervaring met cvs –en fybromyalgiepatïenten.
 

Gewichtscontrole

De combinatie van een gebalanceerde gezonde voeding en sportactiviteiten op maat 

helpen u uw gewicht onder controle te brengen en te houden.

Living brengt op een discrete manier uw gewicht, vetpercentage en omtrek in kaart en stelt op basis daarvan een programma samen dat leidt tot een optimale vetverbranding.

Ook bij dit programma staat begeleiding centraal! Wij helpen u uw doel te bereiken.

 

Fitte rug

Wist u dat een goede conditie betekent dat u minder kans maakt op rugklachten en reeds bestaande klachten vermindert?

Bij Living werken we aan uw algemene conditie en versterken we die spieren die uw rug de nodige ondersteuning bieden.

Als fit persoon vermindert u uw klachten en verlaagt u de kans op herval.

PERSONAL TRAINING

U heeft plannen ... om de grote cols te trotseren, eindelijk eens Dwars door Brugge of een marathon te lopen, die vervelende kilootjes af te werken, stelselmatig fitter te worden? 
Een intensieve begeleiding door uw persoonlijke coach vergroot uw kans op slagen.

Living stelt uw programma op maat samen en staat waar gewenst ook in voor een geheel individuele, discrete begeleiding.

Bent u druk bezet en wenst u buiten onze reguliere openingsuren te komen? Dat kan! Onze coach helpt u ook op locatie aan uw gezondheid te werken. U hoeft geen Hollywood-ster te zijn om aan te kloppen bij een Living personal trainer.

Living biedt u deze vorm van begeleiding immers tegen een eerlijke prijs. Heeft uw vriend/vriendin hetzelfde doel? Dan kunt u ook samen en voordeliger van deze unieke behandeling genieten.

FUNCTIONAL TRAINING

 

Functional Training is dé revolutionaire trainingsmethode die sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen! Functional training wordt gegeven in kleine groepjes waarbij gestimuleerd wordt om op een natuurlijke manier te bewegen.

 

Bij Functional training verbeter je jouw uithoudingvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Een les duurt zo'n 45 minuten. De oefeningen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken bij de uitvoering van de oefening. Hierbij kun je denken aan oefeningen met kettlebels, sandbags, speedladders, etc. Bij de meeste oefeningen wordt het hele lichaam getraind waardoor de intensiteit zeer hoog ligt. Omdat het hele lichaam in één keer wordt getraind, is het effect van Functional Training t.o.v. reguliere fitnesstraining minstens net zo groot, dan niet groter. Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Door de hoge intensiteit blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd.

 

Voor wie?

Functional Training is voor IEDEREEN en dus heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn. Alle oefeningen worden zo aangepast dat deze voor jou uitvoerbaar zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag effectief en efficiënt wil trainen, dan is dit jouw les.

 

 

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Een intensieve training is al voldoende voor een optimale conditie en voldaan gevoel. Functional Training is de nieuwe manier van trainen en toegankelijk voor iedereen: jong en oud, getraind maar vooral ook ongetraind.

 

 

Onderzoek

Trainen met een hoge intensiteit is al langer onderwerp van wetenschappelijk onderzoek. Meerdere onderzoeken tonen aan dat kort trainen met hoge intensiteit het lichaam in een fittere toestand brengt waarbij aanzienlijk hogere prestaties geleverd worden. Een ander bewezen effect is de gunstige invloed op de insulineresistentie wat voor mensen met overgewicht en diabetes van belang is. 

 

 

Voordelen Functional Training:

 

  • voor iedereen toegankelijk

  • intensieve training in kleine groepen met persoonlijke aandacht

  • het hele lichaam wordt getraind in een korte tijdsduur

  • snelle verbetering kracht en conditie
 VIRTUEEL FIETSEN  

 

Plannen om de Ventoux te trotseren, de Ronde te rijden of de Poggio af te dalen? Living biedt u de perfecte voorbereiding op uw uitdaging. Dankzij onze Tacx-trainer ziet u het parcours niet enkel op het scherm zoals het écht is, u voelt het ook aan!

Bergop? Tandje bijsteken! Opgepast... gevaarlijk bochtje... Dankzij onze virtuele fiets bent u op alles voorbereid.

CARDIOTRAINING - FITTE RUG - KRACHTTRAINING - GEWICHTSVERLIES - FUNCTIONAL TRAINING - REVALIDATIE - PERSONAL TRAINING
 

Living Fitstudio - Boogschutterslaan 37 - 8310 Sint-Kruis - info@living-fitness.be - Tel: 0489/68 28 18

 

© 2020 door Living Fitstudio.