Onze visie

Bij Living willen we de drempel zo laag mogelijk houden, waardoor we het sporten openstellen voor een breed publiek. Vanaf de ingang merkt u dat achter de naam Living meer schuilt dan leven, gezondheid en vitaliteit. Living vertaalt eveneens ons concept van sfeervolle huiskamer, wat het trainen nog aangenamer maakt en het sociaal contact bevordert.

Wij stellen uw gezondheid centraal, van professionele begeleiding, aangepaste oefeningen en schema’s en kwalitatieve toestellen tot betaalbare, gezonde drankjes.
 

Uw voornaamste spier, het hart, wordt door middel van de cardiotoestellen zoals de fiets en de loopband, getraind. We trainen steeds met een hartslagmeter, zodat u in uw ideale trainingszone sport. 
 

De oefeningen op de krachttoestellen zorgen ervoor dat uw dagelijkse bewegingen op korte termijn heel wat makkelijker zullen verlopen. Immers, getrainde spieren dragen bij tot een algemene fitheid en gezondheid! 

Bij functional training maken we geen gebruik van toestellen: we wenden puur ons eigen lichaamsgewicht aan of maken gebruik van materiaal dat ons uitdaagt om ons hele lichaam aan te wenden.


 

CARDIOTRAINING - FITTE RUG - KRACHTTRAINING - GEWICHTSVERLIES - FUNCTIONAL TRAINING - REVALIDATIE - PERSONAL TRAINING
 

Living Fitstudio - Boogschutterslaan 37 - 8310 Sint-Kruis - info@living-fitness.be - Tel: 0489/68 28 18

 

© 2020 door Living Fitstudio.